Abraham Huren

Bent u opzoek naar een ludieke verassing voor je vader, vriend of collega die 50 jaar wordt? Kies daar voor een prachtige Abraham pop! Deze prachtige pop kan worden uitgerust met de leeftijdscirkel die bij de Abraham past, 50 jaar, maar ook met andere leeftijden die u wenst.

De Abraham poppen zijn er in 2 verschillende vormen, de Feestende Abraham en de normale Abraham. Beide poppen zijn uit te rusten met diverse leeftijdscirkels.

Waar komt het gezegde Abraham zien vandaan?

Een Abraham zien is in de Nederlandse volksmond een uitdrukking voor iemand die het 50ste levensjaar mag verwelkomen. Hetzelfde geldt voor een vrouw die Sarah mag zien. Officieel gezien komen deze twee gezegdes vanuit de bijbel, namelijk vroegen wanneer Abraham en Sarah op latere leeftijd nog een kind kregen. 

Tegenwoordig worden de twee benaming dus gebruikt voor het aanduiden van een verjaardag, een jubileum op het werk of bepaald aantal jaar met elkaar getrouwd zijn. 

Voor vrijwel elke gebeurtenis waar een Abraham bij betrokken is kan bij Feestverhuur Voorthuizen een Abraham worden gehuurd. 

Waar moet u rekening mee houden voor het huren van Abraham?

Elke Abraham heeft verschillende afmetingen en het zou zonde zijn als u er thuis achter komt dat deze Abraham helemaal niet past in uw tuin. Daarom hebben we elke afmeting van de Abraham in de beschrijving gezet, hiermee kunt u goed controleren of hij gaat passen. Daarnaast is het van belang dat wanneer u de Abraham zelf komt ophalen u goed kijkt of deze ook in uw auto past. Ook hiervoor hebben wij de afmetingen van de pop in de beschrijving gezet. Test dit ook goed van te voren!