Abraham pop huren

Een Abraham pop huren kan in veel verschillende situaties, maar gebeurd meestal wanneer iemand de leeftijd van 50 jaar bereikt. Maar tegenwoordig gebeurd het ook wanneer iemand 30 jaar wordt, of een andere benoemend waardige leeftijd heeft bereikt. Bij Feestverhuur Voorthuizen zorgen we er met de verhuur van onze poppen voor de u uw Abraham in het zonnetje kan zetten tijden deze prachtige dag. 

De poppen zijn zeer eenvoudig op te zetten en passen in vrijwel elke tuin. Door het online reserveringsproces kost het u weinig moeite om deze prachtige actie te regelen. De keuze aan is alleen welke Abraham u wilt huren, De Casual Abraham of De Feestende Abraham

Binnen een straal van 15 kilometer van Voorthuizen bieden wij u de mogelijkheid om de pop te laten bezorgen. Wanneer u buiten dit gebied valt vragen wij u de pop op te halen. De Abraham poppen passen in vrijwel elke gezinsauto en zijn zeer makkelijk te vervoeren. Wanneer u een datum heeft gereserveerd kunt u in overleg met ons kiezen om de pop de avond van te voren al op te halen. 

Waar komt het gezegde Abraham zien vandaan?

Een Abraham zien is in de Nederlandse volksmond een uitdrukking voor iemand die het 50ste levensjaar mag verwelkomen. Hetzelfde geldt voor een vrouw die Sarah mag zien. Officieel gezien komen deze twee gezegdes vanuit de bijbel, namelijk vroegen wanneer Abraham en Sarah op latere leeftijd nog een kind kregen. 

Tegenwoordig worden de twee benaming dus gebruikt voor het aanduiden van een verjaardag, een jubileum op het werk of bepaald aantal jaar met elkaar getrouwd zijn. 

Voor vrijwel elke gebeurtenis waar een Abraham bij betrokken is kan bij Feestverhuur Voorthuizen een Abraham worden gehuurd. 

Waar moet u rekening mee houden voor het huren van Abraham?

Elke Abraham pop heeft verschillende afmetingen en het zou zonde zijn als u er thuis achter komt dat deze Abraham helemaal niet past in uw tuin. Daarom hebben we elke afmeting van de Abraham in de beschrijving gezet, hiermee kunt u goed controleren of hij gaat passen. Daarnaast is het van belang dat wanneer u de Abraham zelf komt ophalen u goed kijkt of deze ook in uw auto past. Ook hiervoor hebben wij de afmetingen van de pop in de beschrijving gezet. Test dit ook goed van te voren!