Afhalen & bezorgen

Afhalen en bezorgen van gehuurde artikelen

Vanuit Feestverhuur Voorthuizen willen we uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk laten verlopen. Daarom heeft u zelf de keuze of u een gehuurd artikel wilt laten bezorgen of wilt komen afhalen bij onze afhaallocatie. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen om zo specifiek mogelijk aan te geven op wat voor tijdstip u een gehuurd artikel verwacht of op wilt komen halen. Naar aanleiding van uw wens wordt er contact met u opgenomen en zal aangegeven worden of de tijd akkoord is. Uiteraard zitten aan zowel de optie van afhalen als aan die van bezorgen wel een aantal regels/voorwaarden verbonden.

Afhalen

Het afhalen van gehuurde artikelen kan bij de loods die gevestigd is aan de Hoofdstraat 90D in Voorthuizen. Aan de doorgaande hoofdstraat zitten nummers 90 en 94 aan de weg, volg de inrit tussen deze twee huizen en vervolgens ziet u rechts een complex met bedrijfsunits. Vervolgens ligt bij nummer 90D het artikel voor u klaar. We zijn hierbij alleen geopend op afspraak!

Poppen

Bij het huren van een pop wordt u standaard gevraagd om drie dagen te selecteren (m.u.v. de ooievaar), de eerste dag is hierbij voor het ophalen van de pop, de tweede dag voor het gebruiken van de pop en de derde dag voor het terugbrengen. Hierbij geldt het volgende:

1e dag: Ophalen tussen 15:00 en 17:00 uur (graag concreet de tijd aangeven)

2e dag: Dag van gebruik

3e dag: Pop weer inleveren voor 12:00 uur

Uiteraard is bijna alles in overleg mogelijk, geef gerust eigen wensen aan!

Overige artikelen

Voor alle andere artikelen (denk aan springkussens, sport & spel materiaal etc.) wordt u gevraagd om één dag te selecteren. Hierbij kunt u zelf aangeven hoe laat u het artikel op wilt komen halen (vanaf de ochtend mogelijk, of in overleg dag van tevoren). Ook voor het terugbrengen kunt u zelf uw wensen aangeven. N.a.v. de doorgegeven tijden zal er contact met u opgenomen worden om te bespreken wat de definitieve tijden worden. Let er hierbij wel op dat niet alle springkussens standaard in de auto passen met de achterbank plat. Neem gerust contact op!

Bezorgen

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om gehuurde artikelen te laten bezorgen. In het geval van een pop zal deze tussen 15:00 en 17:00 uur op de eerste huurdag afgeleverd worden op het doorgegeven adres (tenzij anders besproken). Bij andere artikelen komen we graag tussen 07:00 en 08:00 uur op de huurdag leveren (of de middag voor de huurdag, mits artikel niet verhuurd is). Het ophalen van artikelen zal in het geval van een pop op de derde huurdag zijn tussen 07:00 en 08:00 uur, in het geval van een ander artikel zal deze de dag na de huurdag weer opgehaald worden, ook weer tussen 07:00 en 08:00 uur.

Voor de bezorging worden uiteraard kosten in rekening gebracht, hierbij wordt €0,50 per KM berekend aan de hand van de door u doorgegeven postcode/straat en vertrek vanaf de loods aan de hoofdstraat in Voorthuizen.

Voorbeeld berekening

Als voorbeeld: Bezorging 10 KM van onze loods

1e rit: Bezorgen = 10 KM

2e rit: Terug naar loods = 10 KM

3e rit: Ophalen = 10 KM

4e rit: Terug naar loods = 10 KM

Totaal: 40 KM x €0,50 = €20,-

Hulp bij opzetten gehuurde artikelen

Wenst u hulp bij het opzetten van bijvoorbeeld een gehuurd springkussen of een opblaasfiguur? Ook dat is mogelijk, u kunt hiervoor contact opnemen met 06-16501908 of info@feestverhuurvoorthuizen.nl om de mogelijkheden en prijs hiervan te bespreken!