Bierglas XXL 18e verjaardag vieren

Bierglas XXL huren voor een 18e verjaardag

Op zoek naar een XXL bierglas om de verjaardag van uw zoon of van een vriend wat extra kracht bij te zetten? Eindelijk de leeftijd bereikt dat hij legaal mag drinken, met dit mega grote bierglas van 4,5 meter heeft u hoe dan ook iets unieks om het aan de hele buurt te laten weten! Feestverhuur Voorthuizen is de goedkoopste in de regio en ook nog eens heel snel in de communicatie. De op- en afhaaltijden zijn bij ons goed bespreekbaar en we denken graag mee in de mogelijkheden. Uiteraard is dit bierglas ook goed in te zetten als aanduiding voor bij een feest of een evenement, bevestig de banner van ‘feestje’ op het bierglas en de hele omgeving weet waar ze moeten zijn!

Onze opblaasfiguren stonden voorheen al in Barneveld, De Glind, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hoevelaken, Kootwijkerbroek, Lunteren, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek. Kunnen we dit prachtige bierglas binnenkort bij u komen brengen?

Gemakkelijk online reserveren

Het XXL opblaasbare bierglas is bij Feestverhuur Voorthuizen gemakkelijk online te reserveren. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor de banner ’18 jaar’ of ‘feestje’ kunt u kijken of deze op de gewenste datum nog beschikbaar is. 

In uw winkelmandje kunt u vervolgens aan de hand van uw postcode berekenen wat de kosten voor bezorging zullen zijn. Uiteraard kan het bierglas ook gewoon opgehaald worden in Voorthuizen. Het bierglas wordt geleverd inclusief blower en gemakkelijke handleiding om op te zetten. Bij Feestverhuur Voorthuizen selecteert u bij opblaasfiguren drie dagen: 1e dag is de ophaaldag, 2e dag is de gebruiksdag en de 3e dag is de dag van terugbrengen. Langer laten staan is in overleg te bespreken.

De voordelen van Feestverhuur Voorthuizen

De voordelen van het huren van het XXL bierglas bij Feestverhuur Voorthuizen:

  • De goedkoopste in de regio
  • Bezorging in de nabije omgeving is mogelijk
  • Keuze uit twee banners
  • Inclusief alle benodigde toebehoren
  • Afhaaltijden in overleg bespreekbaar

Halve Abraham

 45,00
Uniek opblaasfiguur voor het vieren van de 25e verjaardag va...

Huwelijksjubileum feestend

 65,00
Met deze Abraham en Sarah poppen zijn alle combinaties voor ...