Echtpaar 10, 12,5, 25, 30, 40 of 50 jaar getrouwd

Echtpaar 10, 12,5, 25, 30, 40 of 50 jaar getrouwd poppen huwelijksjubileum

Op zoek naar poppen voor het vieren van een huwelijksjubileum van 10 tot 50 jaar getrouwd voor een echtpaar?  Bij Feestverhuur Voorthuizen bent u aan het goede adres! Feestverhuur Voorthuizen is de goedkoopste in de regio en ook nog eens heel snel in de communicatie. Bij ons kunt u terecht voor poppen voor een koperen, zilveren en gouden huwelijk. Daarnaast hebben we ook nog andere banners om tussen de poppen in te hangen. Wil je een bruidspaar verrassen na hun grote dag? OOk dat is mogelijk! Bezorging in de omgeving is ook mogelijk.

Onze opblaasfiguren stonden voorheen al in Barneveld, De Glind, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hoevelaken, Kootwijkerbroek, Lunteren, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek. Kunnen we ze binnenkort ook bij jullie komen brengen?

Gemakkelijk online reserveren

Een echtpaar voor een huwelijksjubileum is bij Feestverhuur Voorthuizen gemakkelijk online te reserveren. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor het klassieke bruidspaar of het feestende bruidspaar, kunt u kijken of deze op de gewenste datum nog beschikbaar is. Vervolgens kunt u de gewenste banner selecteren die u bij de poppen wenst te ontvangen, met de keuze uit:

– Hulde aan het bruidspaar
– Hulde aan het 10 jarig echtpaar
– Hulde aan het 12,5 jarig echtpaar
– Hulde aan het 25 jarig echtpaar
– Hulde aan het 30 jarig echtpaar
– Hulde aan het 40 jarig echtpaar
– Hulde aan het 50 jarig echtpaar

In uw winkelmandje kunt u vervolgens aan de hand van uw postcode berekenen wat de kosten voor bezorging zullen zijn. Uiteraard kunnen de poppen ook gewoon opgehaald worden in Voorthuizen. De poppen worden geleverd inclusief blowers en gemakkelijke handleiding om de poppen op te zetten. Bij Feestverhuur Voorthuizen selecteert u bij opblaasfiguren drie dagen: 1e dag is de ophaaldag, 2e dag is de gebruiksdag en de 3e dag is de dag van terugbrengen. Langer laten staan is in overleg te bespreken.

De voordelen van Feestverhuur Voorthuizen

De voordelen van het huren van een echtpaar voor een huwelijksjubileum bij Feestverhuur Voorthuizen:

  • De goedkoopste in de regio
  • Bezorging in de nabije omgeving is mogelijk
  • Keuze uit veel soorten banners
  • Inclusief alle benodigde toebehoren
  • Afhaaltijden in overleg bespreekbaar

Huwelijksduo klassiek

 60,00
Met deze Abraham en Sarah poppen zijn alle combinaties voor ...

Huwelijksjubileum feestend

 65,00
Met deze Abraham en Sarah poppen zijn alle combinaties voor ...