Geboorte vieren?

Mag u binnenkort een een geboorte vieren? Alvast van harte gefeliciteerd! Bij de geboorte van een baby hoort natuurlijk een ooievaar. Wist u dat u naast de normale houten ooievaar ook kunt kiezen voor een opblaasbare ooievaar? Deze prachtige ooievaar heeft een hoogte van 3.50 meter en is daarom goed te zien! Hij beschikt over een dunne poot en is daarom in vrijwel elke tuin goed te plaatsen. 

De ooievaar is uit te rusten met de teksten ‘baby boy’ en ‘baby girl’. 

Naast de ooievaar kunt u ook kiezen voor een kinderwagen. Let wel op, deze is erg groot en u heeft hier een grote tuin voor nodig! De kinderwagen heeft een lengte van 4.5 en een breedte van 3.5 meter. 

Waar komt het verhaal van ooievaars die baby's brengt vandaan?

Allereerst wordt het verhaal meestal natuurlijk functioneel gebruikt. Het is natuurlijk makkelijker en beter te vertellen dat de ooievaar baby’s brengt dan dat je het echte verhaal aan de kleine kinderen moet vertellen. Maar hoe is het verhaal in Nederland echt tot leven gekomen? 

 Tijdens de geboorte van Prinses Juliana in 1909 ontving de familie een bijzonder geboortekaartje. Paleis Noordeinde werd afgebeeld met daarbij een ooievaar met een nestje en een baby erin. Deze ooievaar belde met Koning Wilhelmina, wat weer symbool stond voor het feit dat hij haar baby kwam brengen. Dit alles had ook te maken met het feit dat Den Haag natuurlijk de stad is met een ooievaar als symbool.

Sinds deze gebeurtenis werd er steeds vaker gekozen voor een ooievaar in de tuin met daarbij een baby. 

Hoe kan ik het beste reserveren?

Ondanks het feit dat u of uw vrouw op een datum is uitgerekend, is het natuurlijk lastig te zeggen wanneer het echt gaat gebeuren. Daarom is het ook lastig een vaste datum te kiezen wanneer u het beste uw pop kunt reserveren. Wij snappen ook dat u niet het risico wilt nemen geld weg te gooien door het 

U kunt ervoor kiezen om de pop die u wilt reserveren te reserveren voor een hele week. U kunt de pop dan thuis neerleggen en opzetten op de datum dat de baby is geboren. 

Ook kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier. Via deze weg kunnen we dan samen kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.