Sportspellen huren

Wanneer je een kinderfeest of sportevenement organiseert dan is het natuurlijk ook leuk om daar dingen voor te huren. Bij Feestverhuur Voorthuizen hebben we voor iedereen wel iets in het assortiment, of het nou gaat om een springkussen, een lasergameset of een voetbalfeest, we hebben het allemaal!

Stropdasschieten
Voetbalspellen

Lasergame set
Kinderspellen


Sport en spel huren?

Op zoek naar spellen om te huren? Bij Feestverhuur Voorthuizen bieden we diverse spellen aan om ieder kinderfeest of buurtfeest tot een succes te maken. Ook staan onze artikelen regelmatig bij voetbalverenigingen, in wijken en op evenementen.

Heb je binnenkort een kinderfeestje en zit je er aan te denken om te gaan lasergamen, maar regel je dit het liefst zelf? Dat is bij ons ook mogelijk. We hebben in totaal 30 verschillende laserguns op voorraad in vier verschillende teamkleuren. Eén set bestaat uit 12 laserguns, maar in overleg is het ook mogelijk om er meer te huren. Kijk voor de prijzen gerust eens verder!

Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om diverse sjoelbakken te reserveren. Gemakkelijk voor wanneer je binnenkort een familiefeest hebt en oud Hollandse spellen op het programma hebt staan.

Voetbalspellen

Voor ieder voetbalfeest hebben we wel iets te bieden. Of het nou gaat om gericht leren schieten, het meten van de snelheid waarmee je schiet of elkaar uitdagen om zo veel mogelijk punten bij elkaar te schieten: de voetbalspellen zijn altijd wel een succes. Al onze voetbalspellen zijn ook in combinaties te huren, zo is uw voetbalfeest al helemaal compleet! De voetbalspellen zijn met een personenauto goed te vervoeren.

Kinder- en buurtfeesten

Ook voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en buurtfeesten hebben wij een ruime keuze aan mogelijkheid, of het nou gaat om sport- & spel activiteiten of springkussens, we hebben het allemaal! Met bijvoorbeeld de lasergameset kunnen de kinderen uren zoet zijn, net zoals op onze springkussens.

De springkussens zijn het beste te vervoeren met een busje of met een kar, de overige artikelen kunnen ook met een personenauto vervoerd worden.

Levering

In overleg en tegen vergoeding is het ook mogelijk om artikelen op locatie te bezorgen, u kunt hiervoor gerust contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ophalen kan altijd in Voorthuizen, tijd van ophalen is goed bespreekbaar en naar uw wens af te stemmen! Voorheen hebben we al sport- & spel artikelen en springkussens mogen leveren in Voorthuizen, Barneveld, Stroe, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Terschuur, Putten en Harderwijk!