Sarah huren?

Bent u opzoek naar een ludieke verassing voor je moeder, vriendin of collega die 50 jaar wordt? Kies dan een prachtige Sarah pop! 
Deze prachtige pop kan worden uitgerust met de leeftijdscirkel die bij de Sarah past, 50 jaar, maar ook met andere leeftijden die u wenst.

De Sarah poppen zijn er in 2 verschillende vormen, de Feestende Sarah en de normale Sarah. Beide poppen zijn uit te rusten met diverse leeftijdscirkels.

Waar komt het gezegde Sarah zien vandaag?

Een Sarah zien is in de Nederlandse volksmond een uitdrukking voor iemand die haar 50ste levensjaar mag verwelkomen. Hetzelfde geldt voor een man die Abraham  mag zien. Officieel gezien komen deze twee gezegdes vanuit de bijbel, namelijk vroegen wanneer Abraham en Sarah op latere leeftijd nog een kind kregen. Het stond daarom vroeger altijd voor mensen die 50 jaar werden en nog geen kind hadden. In de huidige tijd worden hier hele andere dingen mee benoemd en is het juist is leuks en feestelijks!

Tegenwoordig worden de twee benaming dus gebruikt voor het aanduiden van een verjaardag, een jubileum op het werk of bepaald aantal jaar met elkaar getrouwd zijn. 

Voor vrijwel elke gebeurtenis waar een Sarah bij betrokken is kan bij Feestverhuur Voorthuizen een Sarah worden gehuurd.