Sarah pop huren?

Een Sarah pop huren is super leuk voor wanneer uw moeder of vriendin een jubileum te vieren heeft! Wanneer iemand de prachtige leeftijd van 50 jaar heeft mogen bereiken mag dat natuurlijk ook gezien worden! Daarom is het super leuk om een Sarah pop in de tuin te zetten. De poppen hebben een lengte van tussen de 2.90 en de 4.50 meter en zijn er in 2 verschillende vormen, de Feestende Sarah en de normale Sarah. Beide poppen zijn uit te rusten met diverse leeftijdscirkels. 

Waar komt het gezegde Sarah zien vandaag?

Een Sarah zien is in de Nederlandse volksmond een uitdrukking voor iemand die haar 50ste levensjaar mag verwelkomen. Hetzelfde geldt voor een man die Abraham  mag zien. Officieel gezien komen deze twee gezegdes vanuit de bijbel, namelijk vroegen wanneer Abraham en Sarah op latere leeftijd nog een kind kregen. Het stond daarom vroeger altijd voor mensen die 50 jaar werden en nog geen kind hadden. In de huidige tijd worden hier hele andere dingen mee benoemd en is het juist is leuks en feestelijks!

Tegenwoordig worden de twee benaming dus gebruikt voor het aanduiden van een verjaardag, een jubileum op het werk of bepaald aantal jaar met elkaar getrouwd zijn. 

Voor vrijwel elke gebeurtenis waar een Sarah bij betrokken is kan bij Feestverhuur Voorthuizen een Sarah worden gehuurd.