FAQ

Veelgestelde vragen

Betaling

Bezorgen & Afhalen

Hoe werkt de betaling?

Betaling is mogelijk via iDeal, op factuur of contant bij afhalen. Bij het reserveren van een artikel kunt u uw voorkeur aangeven!

Kunnen artikelen ook worden bezorgd?

Dat kan zeker! Vul eenvoudig uw gegevens in bij het afrekenen en kies op de afrekenpagina aan het eind bezorgen. Op basis van de afstand wordt er een prijs berekend voor het bezorgen.

Ontvang ik een bevestiging?

Na het succesvol betalen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging op het ingevulde e-mailadres. Hierop staat alle benodigde informatie die u nodig heeft.

Waar kan ik mijn gehuurde artikelen afhalen?

Het afhalen van gehuurde artikelen kan bij de loods die gevestigd is aan de Hoofdstraat 90D in Voorthuizen. Aan de doorgaande hoofdstraat zitten nummers 90 en 94 aan de weg, volg de inrit tussen deze twee huizen en vervolgens ziet u rechts een complex met bedrijfsunits. Vervolgens ligt bij nummer 90D het artikel voor u klaar. We zijn hierbij alleen geopend op afspraak!

Hoe kan ik een reservering annuleren?

U kunt uw reservering annuleren door een mail te sturen naar info@feestverhuurvoorthuizen.nl. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen.

Tot twee dagen voor de eerste huurdag kunt u uw gereserveerde artikel kosteloos bij ons annuleren. In het geval van een springkussen kan dat bij slechte weersomstandigheden ook nog een dag van tevoren. Graag dit even telefonisch bespreken!

Wanneer kan ik mijn gehuurde artikelen afhalen?

In overleg is er bij ons van alles mogelijk, in de afhaaltijden zijn we flexibel en u kunt uw voorkeur hiervoor aangeven bij het plaatsen van de reservering!

Artikelen

Waar kan ik een leeftijdsbanner selecteren voor de opblaasfiguren?

Dit doet u eenvoudig op de pagina van het artikel zelf. Kies eerst de huurperiode en daarna de banner die u er graag bij heeft.

Kan ik de artikelen met mijn eigen auto vervoeren?

We raden u aan om hiervoor goed te kijken naar de productspecificaties, allen opblaasfiguren zijn met de auto goed te vervoeren. Springkussens zijn te vervoeren met een personenauto indien u de banken plat kunt gooien en u een lange auto heeft.