Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Betaling is mogelijk via iDeal, op factuur of contant bij afhalen. Bij het reserveren van een artikel kunt u uw voorkeur aangeven!

Het selecteren van een leeftijdsbanner voor uw pop of opblaasfiguur kan bij het afrekenformulier, daar wordt u gevraagd naar de gewenste banner!

Dat kan zeker! In overleg is er veel mogelijk, in overleg kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. We raden u aan om dit te bespreken voordat u een reservering plaatst!

In overleg is er bij ons van alles mogelijk, in de afhaaltijden zijn we flexibel en u kunt uw voorkeur hiervoor aangeven bij het plaatsen van de reservering!

U kunt uw reservering annuleren door een mail te sturen naar info@feestverhuurvoorthuizen.nl. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen.

 

Tot twee dagen voor de eerste huurdag kunt u uw gereserveerde artikel kosteloos bij ons annuleren. In het geval van een springkussen kan dat bij slechte weersomstandigheden ook nog een dag van tevoren. Graag dit even telefonisch besprkeen!

We raden u aan om hiervoor goed te kijken naar de productspecificaties, allen opblaasfiguren zijn met de auto goed te vervoeren. Springkussens zijn te vervoeren met een personenauto indien u de banken plat kunt gooien en u een lange auto heeft.